2024 Memur Alımı Açıklandı! KPSS 60 İkamet Şartsız Başvuru

2024 Memur Alımı Açıklandı! KPSS 60 İkamet Şartsız Başvuru

Kamuya 2024 yılı yeni memur alımları açıklandı. KPSS 60 puan şartı ile ikamet şartı olmadan Türkiye Geneli adaylar başvuru yapabileceklerdir. İşte sürece dair tüm detaylar.

Dernekpazarı Belediye Başkanlığına ilk defa atanmak üzere memur alım ilanı açıklandı. 2024 memur alımı başvuru süreci, şartları ve gerekli tüm bilgileri hemen bu yazımızdan inceleyebilirsiniz.

2024 memur alımı başvuru genel şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki genel şartlara haiz olmak, Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlik durumu itibariyle ilişiği olmamak, daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak, en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekiyor.

Memur alımlarında gerekli nitelikler nelerdir?

1 Mühendis TH sınıfı 8. derece kadroya olacak. Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin geomatik mühendisliği bölümünden mezun olmak, En az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Erkek/ Kadın adaylar KPSSP3 en az 60 ve üzeri puan isteniyor.

1 Tekniker TH sınıfı 10. derece kadroya olacak. İnşaat teknikerliği, İnşaat teknolojisi önlisans programlarının birinden mezun olmak, En az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Erkek/ Kadın adaylar KPSSP93 en az 60 ve üzeri puan isteniyor.

1 Memur GİH sınıfı 10. derece kadroya olacak. Önlisans düzeyinde eğitim veren programların herhangi birinden mezun olmak, En az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Erkek/ Kadın adaylar KPSSP93 en az 60 ve üzeri puan isteniyor.

Derekpazarı memur alımı başvuru süreci nasıl işler?

Adaylar, sözlü sınava katılabilmek için gerekli belgeleri başvuru ile birlikte 10 Ocak 2024 - 12 Ocak 2024 tarihleri arasında Merkez Mahallesi Belediye Cad.No:15 Dernekpazarı/Trabzon adresindeki Dernekpazarı Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğü birimine şahsen veya posta yolu ile müracaatlarını yapabileceklerdir. Elektronik ortamda yapılan başvurulara istenilen belgeler eklenerek, başvuru tarihleri içerisinde Belediye e-mail adresine de yapılabilecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum