17 Kamu Kurumu KPSS 50 55 60 65 70 80 - KPSS şartsız Memur Alımı

17 kamu kurumu bünyesinde farklı birçok KPSS puanı şartıyla, KPSS taban puansız ve KPSS şartsız olmak üzere memur personel alımları yapılıyor. İşte tüm kurumlar, kontenjanlar.

Pamukkale Üniversitesi 154 memur alımı, Çukurova Üniversitesi 151 memur alımı, Eti Maden İşletmeleri 103 personel alımı, Sosyal Güvenlik Kurumu 100 memur alımı, Binali Yıldırım Üniversitesi 15 memur alımı, Vakıflar Genel Müdürlüğü 15 memur alımı, Adnan Menderes Üniversitesi 12 memur alımı, Jandarma Genel Komutanlığı 12 memur alımı, Kültür ve Turizm Bakanlığı 8 memur alımı, ÖSYM 7 memur alımı, Selçuk Üniversitesi 6 memur alımı, Sağlık Bakanlığı 5 memur alımı, Uludağ Üniversitesi 5 memur alımı, Erciyes Üniversitesi 4 memur alımı, Bayburt Üniversitesi 3 memur alımı, Tübitak 2 memur alımı, Dışişleri Bakanlığı 1 memur alımı.

Çukurova Üniversitesi 151 memur alımı

Çukurova Üniversitesi tarafından sözleşmeli 151 kamu personeli alımı yapılıyor. Hemşire, Sağlık Teknikeri, Diğer Sağlık Personeli, Büro Personeli, Aşçı, Destek Personeli, Şoför, Temizlik, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Teknisyen (Elektrik), Teknisyen (İklimlendirme ve Soğutma), Teknisyen (İnşaat), Mütercim –Tercüman, Gemi Adamı kadrolarında başvurular 2 Ocak 2024 itibarıyla tamamlanacak. Başvurularda KPSS 55 puan şartı var.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/kamu-hastanesi-151-yeni-memur-alimi-basladi-lise-myo-lisans-14-brans-2347h

Selçuk Üniversitesi 6 memur alımı

Selçuk Üniversitesi tarafından güncel 6 sözleşmeli memur alımı başvuruları alınıyor. Sağlık Teknikeri (Anestezi Teknikeri), Sağlık Teknikeri (Tıbbi Sekreter) ve Gassal kadrolarına atamalar 2 Ocak 2024'te sona erecek. KPSS taban puan şartı ve ikamet şartı yok. Başvuru diğer tüm hususlarını kamu personeli alımı internet sitemizden inceleyebilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/kamuya-yeni-gassal-tibbi-sekreter-saglik-teknikeri-alimi-aciklandi-2348h

Bayburt Üniversitesi 3 memur alımı

Bayburt Üniversitesi tarafından en az lise 3 kamu memur alımı başvuurları alınıyor. Koruma ve güvenlik görevlisi alımı, şoför alımı ve programcı alımı için KPSS 50 puan şartı var. Adaylar 2 Ocak 2024'e kadar başvuru yapabilir.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/kpss-60-kamu-personeli-alimi-aciklandi-lise-myo-lisans-basvurular-2349h

Adnan Menderes Üniversitesi 12 memur alımı

Aydın ili Adnan Menderes Üniversitesi tarafından güncel ve yeni 12 kadro için sözleşmeli memur alımları tamamlanıyor. KPSS 50 puan şartı var. 7 farklı ünvanda destek personeli alımı için süreç 2 Ocak 2024 dahil olmak üzere yapılabilir.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/kpss-50-mulakatsiz-yeni-kamu-personel-alimi-basvuru-ilani-aciklandi-2350h

Erciyes Üniversitesi 4 memur alımı

Erciyes Üniversitesi tarafından 4 canlı model personel alımı yapılıyor. KPSS şartsız başvurular alınıyor. 2 Ocak 2024'e kadar sürecek atamalarda başvurular şahsen ya da posta ile yapılabilmektedir.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/kpss-sartsiz-yeni-kamu-personel-alimi-basvuru-ilani-yayimlandi-2378h

ÖSYM 7 memur alımı

ÖSYM tarafından kadrolu yeni memur alımlarına başvurular tamamlanıyor. 7 kadro için adayların KPSS 65 puan alması şartı var. Net 30.455 lira maaşla olacak ve 2024 Ocak memur maaşı kadar artacak olan ücret için süreç 2 Ocak 2024'te tamamlanacak.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/osym-30-455-tl-maasla-devlet-memur-alimi-bugun-basladi-sinav-sartlari-2345h

Tübitak 2 memur alımı

TÜBİTAK Rute tarafından kadrolu 2 kamu personeli alımı başvuruları alınıyor. KPSS şartı olmayan başvurularda adayların farklı birçok üniversite bölümünden tercih yapması şansı var. 3 Ocak'a kadar sürecek atama başvurularına dair tüm detayları ayrıca kamu personeli alımı internet sitemizden inceleyebilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/baskanlik-kadrolu-yeni-kamu-personeli-alimi-kilavuzu-bugun-aciklandi-2417h

Dışişleri Bakanlığı 1 memur alımı

Dışişleri Bakanlığı tarafından sözleşmeli 1 sekreter alımı yapılıyor. Başvurularda en az lise mezuniyeti isteniyor. KPSS şartı olmayan süreç 3 Ocak 2024 dahil online olarak yapılabilecektir. Başvuru için adayların diğer hususları da incelemesi için kamu personeli alımı internet sitemizde tüm detaylar yer almaktadır.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/en-az-lise-40-yas-adaylar-basvurabilir-almanya-personel-alimi-basliyor-2314h

Kültür ve Turizm Bakanlığı 8 memur alımı

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde 8 kamu personeli alımı başvuruları tamamlanıyor. Bu ilan için süreç gün içerisinde e-Devlet üzerinden yapılabilecektir. Başvurular 1 Ocak 2024 tarihi dahil yapılabilir. Sözleşmeli memur alımında mimar, inşaat mühendisi, elektrik elektronik mühendisi, bilgisayar mühendisi, makine mühendisi, şehir plancısı kadroları var.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/kultur-ve-turizm-bakanligi-sozlesmeli-yeni-memur-alimi-bugun-basladi-2338h

Pamukkale Üniversitesi 154 memur alımı

Pamukkale Üniversitesi tarafından KPSS 50, 60 ve 65 puanlarla farklı ünvanlarda kamu personeli alımı başvuruları alınıyor. Mülakatsız atama olacak. Adaylar 4 Ocak 2024 dahil olmak üzere başvurularını yapabilmektedirler.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/kpss-50-60-65-lise-onlisans-lisans-154-kamu-personeli-alimi-basladi-2366h

Vakıflar Genel Müdürlüğü 15 memur alımı

Vakıflar Genel Müdürlüğü VGM tarafından kadrolu 15 memur alımı başvuruları alınıyor. 15 müfettiş yardımcısı alımı kadrolu olacak ve KPSS'den en az 80 ve üzeri puan almak şartı olmaktadır. Başvurular bu hafta itibarıyla 5 Ocak 2024'te tamamlanacak.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/vakiflar-genel-mudurlugu-kadrolu-yeni-memur-alimi-bugun-aciklandi-2340h

Binali Yıldırım Üniversitesi 15 memur alımı

Erzincan ili Binali Yıldırım Üniversitesi bünyesinde 15 kamu personeli alımı başvuruları alınıyor. KPSS 50 ve 70 puan şartları var. Adaylar 5 Ocak 2024 dahil olmak üzere başvuru yapabilir. Büro Personeli, Destek Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için süreç tamamlanacak.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/kamuya-kpss-50-70-puanlarla-yeni-4b-memur-alimi-bugun-aciklandi-2336h

Uludağ Üniversitesi 5 memur alımı

Bursa ili Uludağ Üniversitesi bünyesinde 5 sözleşmeli bilişim personeli alımı başvuruları alınacak. Adaylar başvurularını 5 Ocak 2024 dahil olmak üzere yapabileceklerdir. Başvurularda KPSS zorunluluğu yok ve KPSS puanı olmayan adaylar 70 olarak değerlendirmede baz alınacaktır.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/kamuya-kpss-sartsiz-cok-yuksek-maaslarla-sozlesmeli-memur-alimi-basladi-2376h

Sosyal Güvenlik Kurumu 100 memur alımı

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK bünyesinde kadrolu 100 devlet memuru alımı yapılıyor. Başvurular 5 Ocak 2024 olmak üzere tamamlanacaktır. Adaylar başvurularını online oalrak yapabiliyor. 100 yeni Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı alımında KPSS 70 puan şartı yer alıyor.

https://kamupersonelialimi.com/gundem/sgk-kadrolu-100-kamu-personeli-alimi-basvurulari-pazartesi-baslayacak-2399h

Eti Maden İşletmeleri 103 personel alımı

Eti Maden İşletmeleri bünyesinde daimi kadro 100 kamu işçisi alımı sona eriyor. İlgili lise ve dengi okul mezunu olmak şartlarının yer aldığı ETİ maden işletmeleri personel alımı başvuruları İŞKUR'da yapılabilecektir.

https://kamupersonelialimi.com/isci-ilanlari/eti-maden-isletmeleri-kadrolu-103-kamu-isci-alimi-aciklandi-2387h

Sağlık Bakanlığı 5 memur alımı

Sağlık Bakanlığı bünyesinde kadrolu 5 memur alımı sona eriyor. Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü namına Genel İdare Hizmetleri GİH sınıfı 5 kadro için süreç online olarak 3 Ocak'a kadar sürecek.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/saglik-bakanligi-9-derece-kadrolara-yeni-memur-alimi-bugun-aciklandi-2440h

Jandarma Genel Komutanlığı 12 memur alımı

Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde sözleşmeli 12 kamu personeli alımı başvuruları tamamlanıyor. Adaylar 1 Ocak 2024 dahil gün içerisinde olmak üzere başvurularını online olarak 23.59'a kadar tamamlayabileceklerdir. Başvurular sözleşmeli bilişim memuru kadroları için olacak.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/jandarma-aciktan-yeni-memur-alimi-bugun-aciklandi-kpss-sartsiz-2308h

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sınavlar Haberleri