7 Kamu Hastanesine 1.137 Sözleşmeli Memur Alımı! Lise Önlisans Lisans

Yüzüncü Yıl, Selçuk, Ankara, Bozok, İnönü, Akdeniz, Hacettepe Üniversiteleri için farklı birçok ünvanda kamu hastane personeli alımı başvuruları alınıyor.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi 195 memur alımı, Selçuk Üniversitesi 24 memur alımı, Ankara Üniversitesi 164 memur alımı, Bozok Üniversitesi 39 memur alımı, İnönü Üniversitesi 273 memur alımı, Akdeniz Üniversitesi 263 memur alımı, Hacettepe Üniversitesi 179 memur alımı olmak üzere 1.137 sözleşmeli hastane personeli alımı yapılıyor. İşte kurum kurum tüm ünvanlara dair detaylar.

İnönü Üniversitesi 273 memur alımı

İnönü Üniversitesi bünyesinde en az lise olmak üzere kamu hastane personeli alımı başvuruları alınıyor. KPSS puanı ile mülakatsız atama yapılacak. Başvurular 12 Ocak 2024'e kadar sürecek. Hemşire, Sağlık Teknikeri, Diyetisyen, Fizyoterapist, Psikolog, Biyolog, Laborant, Mühendis, Büro Personeli, Çözümleyic, Programcı, Tekniker, Teknisyen, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Destek Personeli gibi ünvanlarda tüm detayları hemen kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/en-az-lise-mulakatsiz-273-hastane-personeli-alimi-bugun-aciklandi-2445h

Hacettepe Üniversitesi 179 memur alımı

Hacettepe Üniversitesi bünyesinde 179 kadroya KPSS 55 ve 60 puanlarla sözleşmeli memur alımı yapılıyor. Başvurular 8 Ocak 2024'e kadar sürecektir. KPSS puanı ile mülakatsız atama yapılabilecektir. Hastane personeli alımları için sağlık teknikeri, destek personeli, koruma ve güvenlik görevlisi ile büro personeli alımı yapılacaktır.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/kamu-hastanesi-en-az-lise-179-memur-alimi-basladi-kpss-55-60-2403h

Bozok Üniversitesi 39 memur alımı

Yozgat ili kamu personeli alımı başvuruları kapsamında Bozok Üniversitesi için 39 hastane personeli alımı yapılıyor. Kamu hastane personel alımları kapsamında süreç 13 Ocak 2024'e kadar sürecek. Adaylar mülakatsız direkt KPSS puanı ile atanacaklar. Eczacı, Diğer Sağlık Personeli, Sağlık Teknikeri, Röntgen Teknisyeni, Büro Personeli, Destek Personeli, Bahçıvan, Şoför, Temizlik, Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadroları için başvurular var.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/lise-onlisans-lisans-10-farkli-bransa-yeni-kamu-memur-alimi-basladi-2486h

Ankara Üniversitesi 164 memur alımı

Ankara Üniversitesi bünyesinde sözlelmeli 164 kamu hastane personeli alımı başvuruları alınıyor. Farklı ünvanlarda sözleşmeli personel alımına başvurular 14 Ocak 2024 dahil olmak üzere yapılabilecektir. Büro personel, destek personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, hemşire, fizyoterapist, sağlık teknikeri, diğer sağlık personeli, laborant, eczacı, psikolog, mühendis ve teknisyen kadroları için başvurular yer almaktadır.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/en-az-lise-kpss-taban-puansiz-164-hastane-personeli-alimi-basladi-2467h

Selçuk Üniversitesi 24 memur alımı

KOnya ili kamu personel alımı başvuruları kapsamında Selçuk Üniversitesi namına 24 sözleşmeli 4/B memur alımı başvuruları alınıyor. Süreç 15 Ocak 2024 tarihine kadar olacak. Adaylar Büro Personeli, Destek Personeli (Temizlik), Röntgen Teknisyeni, Sağlık Teknikeri (Diş Protez) kadroları için başvuru yapabiliyor. En az lise adaylar direkt KPSS puanı ile mülakatsız olarak alınacaklar.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/kpss-taban-puansiz-yeni-tekniker-teknisyen-destek-buro-personeli-alimi-2448h

Yüzüncü Yıl Üniversitesi 195 memur alımı

Van ili kamu personeli alımı başvuruları kapsamında Yüzüncü Yıl Üniversitesi için 195 sözleşmeli kadroya memur alımı yapılıyor. Başvurular 16 Ocak 2024 tarihine kadar olacak. Adaylar avukat, spor uzmanı, veteriner hekim, eczacı, fizyoterapist, ebe, hemşire, sağlık teknikeri, laborant, biolog, diğer sağlık, mühendis, teknisyen, büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, destek personeli, aşçı, Şoför gibi kadrolara başvuru yapabiliyor.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/ocak-ayi-ilkokul-ilkogretim-lise-onlisans-lisans-261-memur-isci-alimi-2455h

Akdeniz Üniversitesi 263 Memur Alımı

Akdeniz Üniversitesi bünyesinde güncel 263 kadro için sözleşmeli hastane personeli alımı başvuruları alınıyor. Adaylar 18 Ocak 2024 tarihine kadar başvuru yapabiliyor. Mülakatsız direkt KPSS puanı ile lise, önlisans ve lisans adaylar için başvurular var.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/devlet-hastanesi-263-sozlesmeli-memur-alimi-bugun-aciklandi-en-az-lise-2505h

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sınavlar Haberleri