Kurumlara 3 İş İlanı Açıklandı! SYDV-Öğretmenevi Personel Alımları

Kamu kurumları bünyesinde 3 farklı iş ilanına başvurular açıklandı. Kaymakamlıklar bünyesinde SYDV’ler için ve öğretmenevi personeli alımı başladı. İşte detaylar.

Sonbahar mevsimiyle birlikte kamu kurumları da personel alımlarına hız veriyor. İhtiyaç duyulan çeşitli pozisyonlar için yayınlanan ilanlar, iş arayanlar için yeni fırsatlar sunuyor. Bandırma, Uzunköprü ve Mersin'deki kamu kurumları tarafından duyurulan personel alım ilanlarını sizler için derledik. İşte “Bandırma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı”, “Uzunköprü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı” ve “Mersin Suphi Öner Öğretmenevi Akşam Sanat Okulu İktisadi İşletme Müdürlüğü” için personel alımlarına dair detaylar.

Bandırma SYDV Personel Alımı

Bandırma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, temizlik görevlisi alacağını duyurdu. Başvurular 30 Eylül 2024 tarihine kadar kabul edilecek. Adaylarda aranan genel nitelikler arasında T.C. vatandaşı olmak, 18-45 yaş aralığında bulunmak, en az lise mezunu olmak ve Bandırma'da ikamet etmek yer alıyor. Ayrıca, adayların B sınıfı ehliyete sahip olması ve askerlik ile ilişiği bulunmaması gerekiyor.

Uzunköprü SYDV Vefa Personeli Alımı

Uzunköprü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, daimi olarak 1 Vefa Temizlik Personeli alacak. Başvurular 30 Eylül - 4 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılabilecek. Adaylarda aranan özel nitelikler arasında 21-49 yaş aralığında erkek olmak, en az B sınıfı ehliyete sahip olmak ve aktif araç kullanıyor olmak, en az lise mezunu olmak bulunuyor. Yaşlı Bakımı, Gerontoloji gibi alanlarda eğitim almış veya ilgili sertifikalara sahip olan adaylara öncelik verilecek.

Mersin Suphi Öner Öğretmenevi Personel Alımı

Mersin Suphi Öner Öğretmenevi Akşam Sanat Okulu İktisadi İşletme Müdürlüğü, 2 Resepsiyon Ön Büro Elemanı ve 2 Güvenlik Görevlisi alacak. Her iki pozisyon için de başvurular 30 Eylül - 4 Ekim 2024 tarihleri arasında kurum e-mail adresine yapılacak.

Resepsiyon Ön Büro Elemanı pozisyonu için adayların en az lise mezunu, iletişim becerileri kuvvetli ve MS Office programlarına hakim olmaları bekleniyor. İngilizce bilen ve ön büro deneyimi olan adaylara öncelik verilecek.

Güvenlik Görevlisi pozisyonu için ise adayların en az lise mezunu ve güvenlik alanında en az 1 yıl deneyimli olmaları gerekiyor. İlgili sertifika ve kimlik belgelerine sahip olmak da aranan nitelikler arasında. Otelcilik sektörü deneyimi, kamera sistemleri ve CCTV operatörü bilgisi olan adaylar tercih edilecek.

Bandırma SYDV personel alımı kılavuzu.

Uzunköprü SYDV personel alımı kılavuzu.

Öğretmenevi personel alımı başvuru kılavuzu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sınavlar Haberleri