2024 Orman Muhafaza Memuru - Orman Mühendisi Alımı Duyuruları

2024 Orman Muhafaza Memuru - Orman Mühendisi Alımı Duyuruları

Orman Genel Müdürlüğü OGM tarafından 2024 yılı OMM alımı ile Orman Mühendisi alımları kapsamında güncel duyurular yayımlandı. Detaylar ve tüm süreç bu yazımızda yer alıyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü OGM bünyesinde 2024 yılı ORMAN MUHAFAZA MEMURU alımı ile ORMAN MÜHENDİSİ alımına dair güncel duyurular yayımlandı. 2024 yılı 20 mühendis (orman mühendisi) alımı ve 26 orman muhafaza memuru alımı ile ilgili duyuru içerikleri şu şekildedir:

2024 OGM personel alımları

Orman Genel Müdürlüğü 2024 yılı 20 kontenjan için 4/B sözleşmeli mühendis (orman mühendisi) alımı sınav sonucuna ilişkin ilan ile 26 kontenjan için 4/B sözleşmeli orman muhafaza memuru alımı sınav sonucuna ilişkin ilanlar ile adaylar belirlendi.

Kamu personeli alımı sözlü-uygulama sınavları

Mühendis (Orman Mühendisi) ile Orman Muhafaza Memuru alımlarında Sözlü ve Uygulamalı Sınava katılmaya hak kazanan adayların sınavları Ankara ilinde 25- 28 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Memur alımı sözlü sınav sonucu itiraz süreci başladı

OM ve OMM alımlarında Sözlü ve Uygulamalı Sınav sonuçlandı. Sonuçlara dair 05 Apustos 2024 – 09 Ağustos 2024 tarihleri arasında 5 iş günü içerisinde ve 09/ Ağustos 2024 tarihi mesai bitimine kadar OGM Personel Dairesi Başkanlığında olacak şekilde şahsen veya posta yoluyla yapılabilecektir. İtiraz süreci sonucu asil adaya atamalarına dair duyuru gelince sizleri bilgilendireceğiz.

Orman mühendisi alımı sonuçları.

Orman muhafaza memuru alımı sonuçları.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum