2024 Silahlı-Silahsız 120 Güvenlik Personeli Alımı Bugün Başladı

2024 Silahlı-Silahsız 120 Güvenlik Personeli Alımı Bugün Başladı

Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni kadrolara 120 güvenlik personeli alımı yapılacak. 2024 yılı kapsamında 120 güvenlik alımı şartları ve tüm süreç bu yazımızda yer alıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB bünyesinde “İstgüven İstanbul Güvenlik A.Ş.” namına yeni güvenlik alımları açıklandı. 120 Özel Güvenlik Görevlisi alımı online başvuru şeklinde olacak. Başvurularla ilgili süreci, şartları ve tüm detayları KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu haberimizde bulabilirsiniz.

Personel alımı başvuru şartları nelerdir?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, silahsız olarak görev yapacaklar için en az sekiz yıllık ilköğretim veya ortaokul; silahlı olarak görev yapacaklar için en az lise veya dengi okul mezunu olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, görevin yapılmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı ile engelli bulunmamak, özel güvenlik temel eğitimini başarıyla tamamlamış olmak gerekiyor.

Ayrıca adayların valilik onaylı silahlı/silahsız özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak, en az 1 yıl deneyim sahibi olması, Kadın veya Erkek adaylar başvuru yapabilir.

Güvenlik alımı başvuru belgeleri nelerdir?

Adaylar başvurularını online olarak özgeçmişin oluşturulması ile yapacaklardır. İlk etapta başvuru esnasında belge istenmeyecektir. Mülakat sonrası gerekli bilgi ve belgeler talep edilecek ve adaylar bilgilendirecektir.

İstgüven personel alımı başvuru süreci nasıl olacak?

İstgüven İstanbul Güvenlik A.Ş. tarafından güncel personel alımı başvuruları bugün başlıyor. Adaylar 29 Aralık 2023 ile 5 Ocak 2024 tarihleri arasında başvurularını yapabileceklerdir. Başvurular İBB’nin kariyer internet sitesinden “genel başvuru” alanından yapabileceklerdir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum