2024/1 KPSS Memur Alımı Atama İzinleri! Kadrolar Kurumlara Dağıtıldı

2024/1 KPSS Memur Alımı Atama İzinleri! Kadrolar Kurumlara Dağıtıldı

Cumhurbaşkanı Kararı gereği kamu kurum ve kurumları için memur alımı kadrolarına dair dağılım yapıldı. Kamu kurumlarına verilen bilgiler ile KPSS 2024/1 memur alımı gerçekleştirilecek. İşte detaylar.

Cumhurbaşkanlığı tarafından 2024 yılı KAMU PERSONELİ ALIMI kadrolarına dair dağımlar, atama sayıları ile istisna memur alımlarına dair detaylar kurumlarla paylaşıldı. İşte gerekli tüm bilgiler.

2024 yılı atama izinler belli oldu

Kamu kurumları ile 2024 yılı memur alımlarına dair kadrolar, kontenjanlar paylaşıldı. 2024 yılına dair olmak üzere ilk atama izinleri tüm kamu idareleri ile paylaşıldı.

KPSS 2024/1 memur alımları

KPSS 2024/1 kapsamında ilk kadrolu memur atamaları için kurumlara gerekli bildirimler yapıldı. Kamuyla henüz paylaşılmayan atama izinlerine dair kontenjanlar ve kadrolar kamu idarelerine bildirildi.

Atama, nakil, yeni memur alımları başlayacak

Bu kapsamda kamu kurum ve kuruluşları tarafından 2024 yılı için eş ve sağlık mazereti tayinleri ile nakiller, yeni atamalara dair süreç başlatılabilecek. KAMU PERSONELİ ALIMI olarak tüm kurumlara verilen izinlere dair ilanlar geldikçe sizlerle anında paylaşmaya devam edeceğiz. Gerekli tüm süreçleri ve bilgileri sosyal medya hesaplarımızda, internet sayfamızda ve mobil uygulamamızdan bildirim olarak anında öğrenebileceksiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum