5 Kuruma KPSS 65 70 75 80 Memur Alımı Başvuruları! Tüm Kontenjanlar

5 Kuruma KPSS 65 70 75 80 Memur Alımı Başvuruları! Tüm Kontenjanlar

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Bitlis Eren Üniversitesi, Samsun Üniversitesi, Göç İdaresi Başkanlığı, Sağlık Bakanlığı tarafından güncel memur alımları sona eriyor.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi 70 memur alımı, Bitlis Eren Üniversitesi 23 memur alımı, Samsun Üniversitesi 17 memur alımı, Göç İdaresi 76 memur alımı, Sağlık Bakanlığı 17 memur alımı olmak üzere 5 kamu kurumu için memur alımları sona eriyor. İşte tüm detaylar.

Sağlık Bakanlığı 17 memur alımı

Sağlık Bakanlığı tarafından kadrolu memur alımı başvuruları kapsamında 17 kontenjan için süreç tamamlanacak. 28 Aralık'a kadar adaylar başvuru yapabilir. KPSS 80 puan şartı var. Adaylar online olarak başvuru yapabiliyorlar. Hemen kamu personeli alımı internet sitemizden tüm hususları ayrıca bulabilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/gundem/saglik-bakanligi-yeni-kamu-personeli-alimi-bugun-basladi-kadrolu-2331h

Göç İdaresi 76 Memur Alımı

Göç İdaresi Başkanlığı tarafından kadrolu güncel 76 memur alımı için süreç tamamlanıyor. Adaylar 28 Aralık'a kadar bşavuru yapabiliyor. 8 ve 9. derece kadrolara 76 il göç uzman yardımcısı alımında KPSS 70 puan şartı var. Başvurular e-Devlet şifreleri ile online olarak yapılabilir.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/goc-idaresi-kadrolu-76-memur-alimi-bugun-aciklandi-gih-8-9-derece-2305h

Samsun Üniversitesi 17 memur alımı

Samsun Üniversitesi tarafından kadrolu 17 memur alımı başvuruları alınıyor. KPSS taban puan şartı yok. Lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar farklı ünvanlarda kadrolar için başvuru yapabiliyor. Gerekli başvuruları, süreci ve tüm detayları kamu personeli alımı internet sitemizden ayrıca inceleyebilirsiniz. Süreç 29 Aralık 2023 tarihine kadar devam etmektedir.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/lise-myo-lisans-adaylar-basvurabilir-3-unvan-mulakatsiz-memur-alimi-2307h

Bitlis Eren Üniversitesi 23 memur alımı

Bitlis Eren Üniversitesi bünyesinde 7 farklı ünvanda olmak üzere 23 kamu personeli alımı yapılıyor. Süreç 29 Aralık'a kadar devam edecektir. Büro personel, teknisyen, mimar, mühendis, psikolog, destek personeli, koruma ve güvenlik personeli alımı tüm diğer hususları kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/kpss-60-65-en-az-lise-mulakatsiz-kamu-memur-alimi-7-brans-basladi-2313h

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi 70 memur alımı

Ankara ili Yıldırım Beyazıt Üniversitesi tarafından farklı branşlarda 70 kamu personeli alımı başvuruları alınıyor. KPSS 65, 70, 75 ve 80 puan şartları var. Adaylar 29 Aralık'a kadar başvuru yapabilir. Büro Personeli, Sağlık Teknikeri (Tıbbi Sekreter), Tekniker, Teknisyen, Mühendis, Programcı, Destek Personeli alımı kadroları var.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/yeni-tekniker-teknisyen-buro-destek-personeli-muhendis-programci-alimi-2304h

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum