Bakanlık 18 Farklı Branşta Kamu Personel Alımı Bugün Başladı

Bakanlık 18 Farklı Branşta Kamu Personel Alımı Bugün Başladı

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde 18 farklı ünvanda yeni kamu memur alımına başvurular bugün başladı. Uludağ Alan Başkanlığı için olacak atamalar ve tüm süreç bu yazımızda.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ULUDAĞ ALAN BAŞKANLIĞI için 18 farklı branşta kamu personeli alımı başvuruları BUGÜN itibarıyla başladı. Büro Görevlisi, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Teknisyen, Şoför, Destek Personeli, Avukat, Şehir Plancısı, Mimar, Peyzaj Mimarı, Mühendis, Biyolog, İdari Uzman, İç Denetçi alımı başladı.

Uludağ Alan Başkanlığı memur alımı kontenjanları

5 Büro Görevlisi, 10 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 2 Şoför, 1 Teknisyen ve 5 Destek Personeli, 1 Avukat, 5 Şehir Plancısı, 2 Mimar, 1 Peyzaj Mimarı, 6 Mühendis, 1 Biyolog, 7 İdari Uzman ve 1 İç Denetçi alımı yapılacak.

Sözleşmeli memur alımı şartları nelerdir?

Başvuru için 657 sayılı DMK’daki şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak gerekiyor. Ayrıca iç denetçi dışında 35 yaşını bitirmemiş ve KPSS’den en az 70 puan alan adaylar başvurabilir.

Kültür ve Turizm Bakanlığı memur alımı nitelikleri nelerdir?

1 büro görevlisi (arşiv memuru) alımı için Bilgi ve Belge Yönetimi, Dokümantasyon ve Enformasyon, Arşivcilik ve Kütüphanecilik lisans mezunu olmak gerekiyor.

4 büro görevlisi (memur) alımı için Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Sekreterlik, Yönetici Asistanlığı Ofis Yönetimi önlisans mezunu olmak gerekiyor.

8 koruma ve güvenlik görevlisi alımı için Erkek, Lise ve dengi okul, silahlı/silahsız "Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartına” sahip, 170 cm’den kısa boylu olmayan, vardiyalı çalışmaya engel durumu olmayan, görevini yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri durumu olmayanlar başvurabilir.

2 koruma ve güvenlik görevlisi alımı için Kadın, Lise ve dengi okul, silahlı/silahsız "Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartına” sahip, 160 cm’den kısa boylu olmayan, vardiyalı çalışmaya engel durumu olmayan, görevini yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri durumu olmayanlar başvurabilir.

2 şoför alımı için Erkek, Lise ve dengi okul, D sınıfı sürücü ve SRC belgesine sahip olmak gerekiyor.

1 teknisyen (bilgisayar) alımı için Mesleki ve teknik eğitim veren liselerin Bilişim Teknolojileri Alanından mezun olmak gerekiyor.

5 destek personeli (hizmetli) alımı için Lise mezunu olmak gerekiyor.

1 avukat alımı için Hukuk Fakültelerinden mezun olmak gerekiyor.

5 şehir plancısı alımı için Şehir ve Bölge Planlama lisans programından mezun olmak gerekiyor.

2 mimar alımı için Mimarlık programından mezun olmak gerekiyor.

1 iç denetçi alımı için İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından belirlenen alanlarda en az 4 yıllık yükseköğrenim görmüş olmak, halen kamu personeli olmak, Kamu İç Denetçiliği Sertifikasına sahip olmak, 45 yaşını bitirmemiş olmak gerekiyor.

1 harita mühendisi alımı için Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği, Jeodezi ve Haritacılık, Harita Mühendisliği, Geomatik Mühendisliği lisans programlarının mezun olmak gerekiyor.

2 inşaat mühendisi alımı için İnşaat Mühendisliği programından mezun olmak gerekiyor.

1 elektrik mühendisi alımı için Elektrik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği programından mezun olmak gerekiyor.

1 makine mühendisi alımı için veren Makine Mühendisliği programından mezun olmak gerekiyor.

1 çevre mühendisi alımı için Çevre Mühendisliği programından mezun olmak gerekiyor.

1 peyzaj mimarı alımı için Peyzaj Mimarlığı, Peyzaj Mimarisi ve Kentsel Tasarım, Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarisi, Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı, Peyzaj Mimarlığı ve Kentsel Tasarım lisans programlarının birinden mezun olmak gerekiyor.

1 biyolog alımı için Biyoloji, Biyoloji Bilimleri ve Biyomühendislik, Biyoloji-Ekoloji Çevre Koruma, Biyolojik Bilimler, Biyoloji-Zirai Bilimler lisans programından mezun olmak gerekiyor.

1 idari uzman alımı için Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi lisans programlarının birinden mezun olmak gerekiyor.

4 idari uzman alımı için İşletme, İktisat, Maliye lisans programlarının birinden mezun olmak gerekiyor.

2 idari uzman alımı için Maliye-Muhasebe, Muhasebe, Muhasebe-Finansman, Muhasebe Bilgi Sistemleri, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi lisans programlarının mezun olmak gerekiyor.

Kamu memur alımı başvuru tarihleri nelerdir?

Kültür ve Turizm Bakanlığı “Uludağ Alan Başkanlığı” için kamu memur alımı başvuru iş ve işlemleri 15 Eylül itibarıyla başladı. Adaylar başvurularını 29 Eylül’e kadar online olarak yapabileceklerdir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum