Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yeni Kamu Personel Atama Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yeni Kamu Personel Atama Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamada özellikle öğretmen atamalarına değindi. Erdoğan, önümüzdeki süreçte yeni atamaların ihtiyaç olan branşlara yapılacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Önümüzdeki süreçte ihtiyaç duyulan alanlarda yeni atamaları olacağını belirtti. Özellikle öğretmen atamalarına değinen Erdoğan 2002'den bu yana 800 bin öğretmeni atamasının yapıldığı ifade edildi. İşte detaylar.

2022-2023 eğitim öğretim yılı sona erdi

Erdoğan 2022-2023 eğitim öğretim yılı karne dağıtım töreninde konuştu. Eğitim öğretim yılının eğitim camiasının tüm paydaşları için hayırlı olmasını dileyen Erdoğan, öğrencileri tebrik etti.

45 bin yeni öğretmen ataması yapıldı

Cumhurbaşkanı tarafından özellikle yeni yapılan 45 bin öğretmen ataması ile ilgili olarak konuştu. Geçen ay yapılan 45 bin öğretmen ataması ile eğitim ordusunun daha da güçlendiği ifade edildi. Erdoğan, 500 bin olan öğretmen sayısının göreve geldiklerinden bu yana 800 bin yeni atama ile kadro sayısının artırıldığı belirtildi.

Yeni öğretmen atamaları yapılacak

Son yapılan atamalardan sonra Erdoğan özellikle ihtiyaç duyulan alanlarda yeni öğretmen atamalarının süreceği belirtildi. Gerek öğretmen atamaları gerekse diğer tüm kurumlar için yeni kamu personel atamalarına dair tüm detayları ve adayların taleplerini KAMU PERSONELİ ALIMI olarak gündeme getirmeye devam edeceğiz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum