Kamu Hastanelerine Lise MYO Lisans 824 Memur Alımı! KPSS Puan Şartsız

Kamu Hastanelerine Lise MYO Lisans 824 Memur Alımı! KPSS Puan Şartsız

Kamu hastanelerine sözleşmeli memur alımı başvuruları kapsamında 824 kadro için farklı ünvanlarda atamalar yapılacak. Başvuru tüm detayları bu haberimizde.

Kamu Hastane personel alımı başvuruları kapsamında güncel iş ilanlarını bu yazımızda hazırladık. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 81, Süleyman Demirel Üniversitesi 104, Dokuz Eylül Üniversitesi 295, Fırat Üniversitesi 40, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 132, Celal Bayar Üniversitesi 172 olmak üzere 824 güncel kadro var. İşte KAMU PERSONELİ ALIMI olarak tüm detayları, şartları hazırladığımız haberimiz.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi memur alımı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi memur alımları lise, önlisans ve lisans 81 kadro için olacak. Adaylar "Eczacı, Diyetisyen, Odyolog, Spor Uzmanı (Cankurtaran), Sağlık Teknikeri, Sağlık Teknikeri, Elektronörofizyoloji, Sağlık Teknikeri Ameliyathane Teknikerliği, Veteriner, Hemşire, Fizyoterapist, Psikolog, Tekniker, Teknisyen, Hizmetli, Gassal, Şoför, Hasta Bakıcı, Büro Personeli" branşları için başvuru yapabileceklerdir.

KPSS taban puan şartı olmadan 24 Kasım'a kadar başvuru iş ve işlemleri yapılabilir. Adaylar online olarak üniversitenin e-Devlet internet sitesinden başvuru yapabileceklerdir. Hemen kamu personeli alımı internet sitemizden tüm detayları ayrıca inceleyebilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/18-bransta-lise-onlisans-lisans-81-kamu-personeli-alimi-bugun-basladi-1957h

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi memur alımı

Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesinde 104 kadro için başvurular alınacak. Adaylar hemşire, Biyolog, Fizyoterapist, Sağlık Teknikeri (Laboratuvar), Teknisyen (Elektrik), Röntgen Teknisyeni, Sağlık Teknikeri (Tıbbi Sekreter), Teknisyen (İklimlendirme), Destek Personeli kadroları için başvuru yapabileceklerdir. Başvuru iş ve işlemleri 24 Kasım dahil yapılabiliyor. Adaylar üniversitenin insan kaynakları internet sitesinden başvuru yapabilirler. Hemen gerekli diğer hususlara kamu personeli alımı internet sitemizden ayrıca erişim sağlayabilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/kamu-hastanesine-en-az-lise-104-sozlesmeli-yeni-memur-alimi-basladi-1956h

Dokuz Eylül Üniversitesi memur alımı

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi tarafından farklı ünvanlarda olmak üzere 295 sözleşmeli 4/B personel alımı için başvurular alınıyor. Lise, önlisans ve lisans kadrolar var. KPSS taban puan şartı yok. Başvurular hemşire, diyetisyen, teknisyen, sağlık teknikeri, spor uzmanı, destek personeli (hastabakıcı, aşçı, şoför, peyzaj ve çevre bakım, temizlik), mühendis, koruma ve güvenlik görevlisi, büro personeli branşları için olacak. Başvuru iş ve işlemleri 27 Kasım'a kadar yapılabiliyor. Diğer tüm hususları hemen kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/kpss-taban-puansiz-295-yeni-memur-alimi-basladi-lise-myo-lisans-1954h

Fırat Üniversitesi memur alımı

Fırat Üniversitesi tarafından 40 memur alımı yapılıyor. Farklı ünvanlarda hastane personeli alımlarında KPSS taban puan şartı yok. KPSS puanı ile mülakatsız atama için başvuru 27 Kasım'a kadar yapılabilir. Adaylar "Hemşire, Sağlık Fizikçisi, Anestezi Teknikeri, Diyaliz Teknikeri, Eczane Teknikeri, Elektronörofizyoloji Teknikeri, Radyoloji Teknikeri, Patoloji Teknikeri, Radyoterapi Teknikeri, Laborant, Tekniker (Elektrik), Tekniker (Makine), Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Şoför, Temizlik Hizmetleri" branşlarına başvuru yapabiliyor. Diğer tüm hususları kamu personeli alımı internet sitemizde ayrıca inceleyebilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/kamu-hastanesine-kpss-taban-puansiz-sozlesmeli-memur-alimi-basladi-1985h

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi memur alımı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi tarafından 132 memur alımı başvuruları alınıyor. 14 farklı branş olmak üzere başvurular 30 Kasım'a kadar yapılabilecektir. Adaylar başvurularını "Hemşire, Psikolog, Eczacı, Sağlık Teknikeri, Röntgen Teknisyeni, Diğer Sağlık Personeli (Odyolog),Diğer Sağlık Personeli (Perfüzyonist), Diğer Sağlık Personeli (Dil ve Konuşma Terapisti), Mühendis, Büro Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Destek Personeli, Şoför, Aşçı" branşları için yapabileceklerdir. KPSS taban puan şartı yok ve mülakatsız atama olacak. Hemen kamu personeli alımı interne sitemizden gerekli başvuru iş ve işlemlerini inceleyebilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/devlet-hastanesine-14-bransta-132-memur-alimi-online-basvuru-basladi-2013h

Celal Bayar Üniversitesi memur alımı

Manisa ili Celal Bayar Üniversitesi bünyesinde 172 hastane personeli alımı yapılıyor. Başvurular 1 Aralık'a kadar devam edecektir. Başvuru için Hemşire, Destek Personeli (Temizlik, Dağıtım ve Taşıma), Büro Personeli, Sağlık Teknikeri (Anestezi), Sağlık Teknikeri (Diyaliz), Sağlık Teknikeri (Eczane Teknikeri), Sağlık Teknikeri (Tıbbi Görüntüleme), Sağlık Teknikeri (Patoloji), Sağlık Teknikeri (Odyometri), Laborant, Eczacı kadroları için atama yapılacak. Eczacı alımı iççin KPSS şartı bulunmuyor. Öte yandan diğer ünvanlar için KPSS 60 puan şartı var. Diğer tüm detayları kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.