KPSS 55 60 70 Puanlarla Dört Kuruma Kamu Personeli Alımı Başvuruları

KPSS 55 60 70 Puanlarla Dört Kuruma Kamu Personeli Alımı Başvuruları

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu, Dernekpazarı Belediyesi ile Bahşılı Belediyesi için yeni kamu personeli alımı başvuruları alınacak. İşte tüm detaylar.

Dernekpazarı Belediyesi kamu personeli alımı, Bahşılı Belediyesi kamu memur alımı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı kamu personel alımı ile Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu TİHEK memur personel alımı başvuruları kapsamında yarın 4 kurum için yeni başvurular başlıyor. İşte güncel ilanlara dair tüm detayların yer aldığı haberimiz.

Bahşılı Belediyesi 5 kamu personeli alımı

Bahşılı Belediyesi tarafından olmak üzere 5 kamu personeli alımı başvuruları alınıyor. 5 koruma ve güvenlik görevlisi alımı için KPSS'den en az 55 ve üzeri puan alanlar başvuru yapabilir. Başvurular 10 Ocak ile 12 Ocak 2024 tarihleri arasında yapabileceklerdir. Başvurular şahsen, postayla veya e-postayla olabilecektir.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/kilavuz-yayimlandi-2024-yili-kpss-55-koruma-guvenlik-personeli-alimi-2106h

Dernekpazarı Belediyesi 3 kamu personeli alımı

Dernekpazarı Belediyesi tarafından olmak üzere üç farklı branşa memur alımı yapılacak. Başvuru iş ve işlemleri 10 Ocak ile 12 Ocak 2024 tarihleri arasında 3 farklı şekilde yapılabilecek. Adaylar gerekli belgeleri hazırlayarak e-posta adresine, posta adresine veya şahsen başvuru şeklinde iş ve işlemlerini tamamlayabileceklerdir. Başvurularda KPSS 60 puan şartı var. Mühendis, tekniker ve düz memur kadroları için başvurular yer alıyor.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/2024-memur-alimi-aciklandi-kpss-60-ikamet-sartsiz-basvuru-2138h

İletişim Başkanlığı 13 kamu personeli alımı

İletişim Başkanlığı bünyesinde 10 mütercim tercüman alımı ile 3 iletişim personeli alımı başvuruları alınacak. Adaylar e-Devlet şifreleri ile 10 Ocak - 25 Ocak 2024 tarihleri arasında başvuru yapabilirler. Başvurularda KPSS 60 ve 70 puan şartları var. İki farklı ilan şeklinde olan başvurularla ilgili tüm detayları kamu personeli alımı internet sitemizden inceleyebilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/4b-memur-alimi-is-ilanlari-yayimlandi-kpss-60-70-ve-sartsiz-2419h

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 9 kamu personeli alımı

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu TİHEK tarafından 9 kamu personeli alımı başvuruları alınıyor. Adaylar online olarak başvuru yapabiliyor. Adaylar 10 Ocak ile 28 Ocak 2024 tarihleri arasında başvuru yapabilir. Başvurularda KPSS 70 puan şartı yer alıyor.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/ikamet-sartsiz-yeni-kamu-personel-alimi-basvuru-ilani-aciklandi-2437h

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.