KPSS Yok! Lise Mezunu Kadrolu Personel Alımı Başvuru Başladı

KPSS Yok! Lise Mezunu Kadrolu Personel Alımı Başvuru Başladı

Hizmetli unvanında lise mezunu daimi Hizmetli alımı İŞKUR kurum dışı ilanı yayımlandı Başvurular Başladı.

Daimi olarak istihdam edilmek üzere hizmetli kadrosunda personel alımı başvuruları başladı. Bingöl Karlıova sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Bünyesinde görevlendirilmek üzere personel alımı gerçekleştirilecektir. Başvuru için tüm süreç haberimizde yer alıyor.

Başvuru Şartları Neler?

Karlıova SYDV bünyesinde Hizmetli olarak daimi pozisyonda istihdam edilecek personellerde aranan şartlar:

Lise mezunu olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Başvuru tarihi itibari ile en az 6 aydır Karlıovada ikamet ediyor olmak. Erkek personel alımı gerçekleştirilecektir. Temizlik işlerinde çalışmasında engel bir durumu olmamak. Vakıf binasında katı yakıt Kalorifer kazanında çalışmayı kabul etmiş olmak. Katı ve sıvı yakıtlı kalorifer ateşçi belgesine sahip olmak.18 ile 35 yaş aralığında olmak. Askerlikle ilişkisi olmamak. İşin gerektirdiği tecrübeye sahip olmak.

Personel alımı başvuru belgeleri nelerdir?

Sağlık raporu, Adli sicil kaydı, Kimlik fotokopisi, Vukuatlı Nüfus kayıt örneği, Katı sıvı yakıtlı kalorifer ateşçi belgesi, Vakıftan alınacak kaloriferci olarak çalışmayı kabul ettiğine dair taahhütname, İkamet belgesi tarihçeli, Askerlik durum belgesi, 2 adet vesikalık fotoğraf, İş tecrübesini gösterir belge ve banka hesap bilgisi.

Başvuru Şartlarını Taşıyanlar Ne Zaman Başvuru Yapacak?

Gerekli başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını istenilen belgeler ile birlikte 10 Ağustos 2023 tarihine kadar Karlıova SYDV’ye başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Posta mail ile başvurular kabul edilmeyecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.