Kültür Bakanlığı Sözleşmeli 86 Memur Alımı 3 Branş Online Başvuruları

Kültür Bakanlığı Sözleşmeli 86 Memur Alımı 3 Branş Online Başvuruları

Kültür ve Turizm Bakanlığına 3 farklı branşta olmak üzere sözleşmeli 4/B kamu personeli alımı başvuruları alınıyor. Detayları ve tüm süreci bu yazımızda bulabilirsiniz.

Bakanlık bünyesinde DÖSİM için kamu personeli alımı yapılıyor. Kültür ve Turizm Bakanlığınca “Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü” kadrolarına 86 personel ataması için online başvuruları, şartları ve tüm detayları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Kamu personeli alımı başvuru genel şartları

Bakanlık memur alımları için adayların devlet memurları kanununda yer alan şartları taşıması, T.C. vatandaşı olması, 18 yaşını tamamlamış 35 yaşını doldurmamış olması ile kamu haklarından mahrum bulunmaması ve askerlikle ilişiği olmaması şartları var. Ayrıca tüm unvanlar için KPSS’den en az 60 isteniyor.

Memur alımı nitelikleri nelerdir?

6 Büro Personeli “1 Ankara, 5 İstanbul” alımı için Siyasal Bilgiler Fakültesi ile İktisat, İşletme veya İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri mezunu olmak gerekiyor.

30 Koruma ve Güvenlik Görevlisi Erkek “15 Ankara,15 İstanbul” alımı için Lise ve dengi okul mezunu olmak, erkeklerde 170 cm’den, kadınlarda 160 cm’den kısa olmamak gerekiyor.

10 Koruma ve Güvenlik Görevlisi Kadın “5 Ankara,5 İstanbul” alımı için Lise ve dengi okul mezunu olmak, 160 cm den kısa olmamak gerekiyor.

40 Destek Personeli “31 Erkek, 9 Kadın”, “20 İstanbul, 20 Ankara” alımı için Lise ve dengi okul mezunu olmak gerekiyor.

Kültür Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvuru süreci

Kültür ve Turizm Bakanlığı DÖSİM için yapılacak memur alımı atamaları 28 Ağustos 2023 tarihine kadar devam ediyor. Adaylar başvuru iş ve işlemlerini online olarak yapabileceklerdir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.