MEB 2023-2024 TYP Personel Alımı Kura Sonuçları Sorgulama

MEB 2023-2024 TYP Personel Alımı Kura Sonuçları Sorgulama

Milli Eğitim Bakanlığı 2023-2024 dönemi kapsamında İŞKUR TYP kura sonuçları açıklanmaya başladı. Tüm şehirlerde yeni başvurular alınmaya da devam ediyor. Kura sonuçları nasıl öğrenilecek?

Milli Eğitim Bakanlığı “MEB” bünyesinde 81 şehirde 2023-2024 eğitim-öğretim yılı için yeni Toplum Yararına Programlar TYP kapsamında bir yandan başvurular alınıyor bir yandan da kura sonuçları açıklanıyor. Adaylar başvuru ve sonuçlara dair tüm detayları bu haberimizde bulabilir.

MEB 2023-2024 typ başvuruları

81 şehirde yeni TYP personel alımları için başvurular da aynı zamanda devam ediyor. Birçok ilde halen başvurular açıklanıyor ve süren ilanlar da yer alıyor. KAMU PERSONELİ ALIMI olarak internet sitemizde güncel tüm detayları ve başvuruları ayrıca bulabilirsiniz.

TYP kura sonuçları sorgulama

Adaylar başvurularını online olarak TYP başvuru sayfasından yapabilirken sonuçlar ise farklı şekilde olmaktadır. Bu kapsamda adaylar noter kurası ile iller kapsamında başvuru sonrası noter kurası sonuçlarının nasıl öğrenebileceklerini sorguluyor.

TYP noter kurası sonucunuzu hangi il için başvuru yaptıysanız o ile ait İl veya İlçe Milli Eğitim müdürlüklerinin internet sayfalarından öğrenilebilmektedir. Örneğin aşağıda açıklanan illerden yer alan Sivas için durumunuzu sorgulayabilir ve kendi şehriniz için bu şekilde takibini sağlayabilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum