Sözleşmeli 4/B Kamu Personel Alımı Başvuruları! Mülakatsız Atama Başladı

Sözleşmeli 4/B Kamu Personel Alımı Başvuruları! Mülakatsız Atama Başladı

Kamu kurumu bünyesinde sözleşmeli 4/B kamu personeli alımı başvuruları alınacak. Mülakatsız direkt KPSS puanı ile atama başvuru süreci, şartları ve tüm detayları bu haberimizde bulabilirsiniz.

Sözleşmeli güncel kamu personel memur alımı başvuruları kapsamında ÜAK bünyesinde süreç tamamlanıyor. Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı ÜAK’a yeni atama başvuru süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı memur alımı başvuru genel şartları

Başvuru için 657 DMK’daki şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, adayların herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almamak hususları yer alıyor. İşte diğer mezuniyetler ve sürece dair detaylar:

Kamu memur alımı başvuru mezuniyetler

ÜAK’a Avukat alımı başvuruları için adayların “Hukuk Fakültesi” mezunu olması gerekiyor. Adayların ayrıca avukatlık stajını tamamlamış olması, avukatlık ruhsatına sahip olması ve 2022 KPSSP3 puan türünden en az 75 ve üzeri puan alması gerekiyor.

Sözleşmeli personel alımı süreci

Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı ÜAK personel alımı başvuruları 23 Haziran 2023 tarihi dahil olmak üzere yapılabiliyor. Adaylar başvurularını kurum adresine şahsen yapmaları isteniyor: “Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı - Personel Birimi (Üniversiteler Mahallesi 1600. Cadde No: 10 06800 Bilkent/ANKARA”.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.