Ticaret Bakanlığına Kadrolu Devlet Personeli Alımı Bugün Başladı

Ticaret Bakanlığına Kadrolu Devlet Personeli Alımı Bugün Başladı

Ticaret Bakanlığı tarafından güncel kadrolara devlet personeli alımı başvuruları bugün itibarıyla başladı. 8 ile 9. derece kadrolara atama süreci ve tüm detaylar bu haberimizde.

Ticaret Bakanlığı tarafından “Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı” namına yeni kadrolu memur personel alımı başvuruları alınacak. Bakanlık tarafından Ticaret Müfettiş Yardımcılığı için atama yapılacak. Başvurular Genel İdare Hizmetler GİH sınıfından 8 ile 9. derece kadrolar için olacak. İşte devlet personeli alımı atama tüm detayları ve sürecin yer aldığı haberimiz.

Memur personel alımı başvuru genel nitelikleri nelerdir?

Başvuru için adayların devlet memurları kanunundaki şartları taşıması, KPSS’den en az 80 alması, 35 yaşını doldurmamış olması, T:C. Vatandaşı olması, askerlikle ilişiği olmaması ile Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya ve her türlü iklim ve yolculuk şartlarında seyahat etmeye elverişli olması ve müfettişlik görevini yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da özrü bulunmaması şartları var.

Ticaret Bakanlığı memur alımı başvuru mezuniyetleri nelerdir?

Başvuru için “hukuk, iktisat, siyasal bilgiler, işletme, iktisadi ve idari bilimler” mezunları başvuru yapabileceklerdir. İşte başvuru sürecine dair tüm detaylar.

Ticaret Bakanlığı memur alımı başvuru süreci nasıl işler?

Ticaret Bakanlığı tarafından GİH sınıfı 8 ve 9. kadrolara başvurular 6 Eylül 2023 itibarıyla başladı. Adaylar 18 Eylül 2023’e kadar başvuru iş ve işlemlerini online olarak yapabileceklerdir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.