8 Kamu Kurumuna Memur Personel İşçi Alımları Bu Hafta Başlıyor

BOTAŞ, Delice Belediyesi, Fatih Belediyesi, Keçikalesi Belediyesi, Marmaris Belediyesi, Akçakiraz Belediyesi, Kültür Bakanlığı, YTB memur alımları yapılacak. İşte detaylar.

BOTAŞ 151 personel alımı, Delice Belediyesi 3 memur alımı, Fatih Belediyesi 2 memur alımı, Keçikalesi Belediyesi 1 memur alımı, Marmaris Belediyesi 12 memur alımı, Akçakiraz Belediyesi 1 memur alımı, YTB 10 memur alımı, Kültür Bakanlığı 11 memur alımı olmak üzere 8 kamu kurumu işçi memur, işçi, personel alımları bu hafta itibarıyla alınacak. İşte kurumlara dair tüm detaylar.

BOTAŞ 151 personel alımı

Boru Hatları İle Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdürlüğü BOTAŞ bünyesinde 16 şehirde 151 kamu personeli alımı yapılıyor. Başvurular 11 Aralık ile 15 Aralık 2023 tarihleri arasında olacak. Başvuru için adaylar iş ve işlemleri İŞKUR üzerinden yapabileceklerdir. KPSS 60 ve EKPSS puanları ile başvurular yapılacak.

https://kamupersonelialimi.com/isci-ilanlari/bugun-aciklandi-16-sehirde-basvuru-botas-kadrolu-151-isci-alimi-2232h

Kültür ve Turizm Bakanlığı 11 memur alımı

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde Türkiye Yazma Eserler Kurumu Başkanlığı tarafından olmak üzere 3 farklı kadro için 11 memur alımı yapılacak. Başvurularda KPSS 55 puan şartı var. Adaylar 11 Aralık ile 25 Aralık 2023 tarihleri arasında başvuru iş ve işlemlerini yapabileceklerdir.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/kultur-ve-turizm-bakanligi-3-brans-kpss-55-memur-alimi-bugun-aciklandi-2253h

Delice Belediye 3 memur alımı

Delice Belediyesi tarafından farklı ünvanlarda 3 memur alımı yapılacaktır. Süreç 11-13 Aralık 2023 tarihlerinde olacak. Anbar Memuru alımı, Bilgisayar İşletmeni alımı ile Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni V.H.K.İ. alımı tüm bilgileri ve şartlarını ayrıca kamu personeli alımı internet sitemizden inceleyebilirsiniz. KPSS 50 ve 65 puan şartları var.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/kpss-50-65-puanlarla-kadrolu-yeni-kamu-personeli-alimi-aciklandi-1796h

Fatih Belediyesi 2 memur alımı

Fatih Belediyesi bünyesinde 2 kadrolu memur alımı yapılacak. Arkeolog ile sanat tarihçi alımında ikamet şartı yok. Adaylar KPSS 70 puan şartları ile başvuru yapabileceklerdir. Başvurular 11 Aralık ile 15 Aralık 2023 tarihleri arasında olacak. Tüm hususları hemen kamu personeli alımı internet sitemizden ayrıca inceleyebilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/kadrolu-arkeolog-ve-sanat-tarihci-alimi-ikamet-sartsiz-basvuru-1895h

Keçikalesi Belediyesi 1 memur alımı

Keçikalesi Belediyesi bünyesinde kadrolu 1 zabıta memuru alımı yapılacak. Adaylardan KPSS 65 ve en az B ehliyet isteniyor. Adaylardan ayrıca ikamet şartı istenmemektedir. Başvurular 11 Aralık ile 14 Aralık 2023 tarihleri arasında olacak.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/en-az-b-ehliyetli-kpss-65-kadrolu-yeni-zabita-memuru-alimi-aciklandi-1862h

Marmaris Belediyesi 12 memur alımı

Marmaris Belediyesi tarafından kadrolu 12 zabıta memuru alımı başvuruları alınacak. Adaylar 11 Aralık ile 5 Ocak tarihleri arasında başvuru yapabileceklerdir. Başvurularda KPSS 60 puan şartı var ve imaket şartı aranmıyor. 9. derece kadrolara atama için tüm diğer hususları hemen kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/yeni-basvuru-kilavuzu-bugun-aciklandi-kpss-60-zabita-memuru-alimi-2135h

Akçakiraz Belediyesi 1 memur alımı

Akçakiraz Belediyesi bünyesinde kadrolu 1 memur alımı yapılacak. Başvurular tekniker 7. derece kadro için olacak. KPSS 60 puanla başvurular kabul edilecek. Adayların iş ve işlemleri 13-15 Aralık 2023 tarihleri arasında tamamlamaları gerekiyor. Bu hafta başlayacak sürece dair tüm diğer hususları kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/kpss-60-yeni-devlet-memuru-alimi-basvurusu-aciklandi-ikamet-sartsiz-1891h

YTB 10 memur alımı

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı 10 memur alımı yapılacak. Başvurular 14-18 Aralık 2023 tarihleri arasında olacak. Adaylar YTB memur alımı başvuru iş ve işlemlerini ayrıca kamu personeli alımı internet sitemizden de inceleyebileceklerdir.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/baskanlik-kpss-sartsiz-memur-alimi-online-basvurulari-bugun-aciklandi-2004h

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sınavlar Haberleri