11 Kamu Kurumu Sözleşmeli-Kadrolu Memur Alımı! Kontenjanlar-Başvurular

11 Kamu Kurumu Sözleşmeli-Kadrolu Memur Alımı! Kontenjanlar-Başvurular

İnönü, Hacettepe, Hacı Bektaş Veli, Karadeniz Teknik Üniversitelerine, EGM, DİB, Bolu İl Özel İdaresi, Özalp, Bahşılı Belediyesi ile Dernekpazarı Belediyesine ve SGK memur alımı başvuruları.

İnönü Üniversitesi 273 memur alımı, Sosyal Güvenlik Kurumu 59 memur alımı, Hacettepe Üniversitesi 15 memur alımı, Hacı Bektaş Veli Üniversitesi 2 personel alımı, Karadeniz Teknik Üniversitesi 10 memur alımı, Emniyet Genel Müdürlüğü 38 memur alımı, Diyanet İşleri Başkanlığı 7 memur alımı, Bolu İl Özel İdaresi 4 memur alımı, Özalp Belediyesi 4 memur alımı, Bahşılı Belediyesi 5 memur alımı, Dernekpazarı Belediyesi 3 memur alımı olmak üzere güncel memur alımı başvuruları sona eriyor.

İnönü Üniversitesi 273 memur alımı

İnönü Üniversitesi bünyesinde en az lise olmak üzere mülakatsız 273 kamu personeli alımı yapılıyor. Başvurular 12 Ocak 2024 dahil yapılabilecektir. Üniversiteye sözleşmeli hastane personeli alımlarına dair tüm branşları, şartları hemen kamu personeli alımı internet sitemizden ayrıca inceleyebilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/en-az-lise-mulakatsiz-273-hastane-personeli-alimi-bugun-aciklandi-2445h

Sosyal Güvenlik Kurumu 59 memur alımı

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından farklı kamu personeli alımı ilanları ile 59 kadroya memur alımları tamamlanyor. Adaylar 12 Ocak 2024 dahil online olarak e-Devlet şifreleri ile başvuru yapabileceklerdir. 34 Programcı ve 12 Çözümleyici alımı ilanı ile 13 bilişim personeli alımı yapılacak. Bilişim personeli alımı iççin KPSS şartı yokken diğer iki kadro için KPSS 60 puan şartları var.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/sosyal-guvenlik-kurumu-kadrolu-sozlesmeli-memur-alimlari-aciklandi-2416h

Hacettepe Üniversitesi 15 memur alımı

Hacettepe Üniversitesi tarafından KPSS taban puan şartı ve mülakat olmadan 15 memur alımı yapılıyor. Çocuk Gelişimcisi ile Sağlık Teknikeri kadroları için yapılacak atamalar mülakatsız direkt KPSS puan üstünlüğüne göre olacak. Başvuru iş ve işlemleri 12 Ocak 2024 dahil yapılabilmektedir.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/mulakatsiz-kpss-taban-puansiz-yeni-memur-personel-alimi-aciklandi-2460h

Hacı Bektaş Veli Üniversitesi 2 personel alımı

Hacı Bektaş Veli Üniversitesi tarafından 2 canlı model alımı yapılıyor. Başvurular KPSS şartsız olmak üzere 12 Ocak 2024 tarihi dahil yapılabilecektir. Adaylar kamu personeli alımı internet sitemizden diğer tüm detayları ayrıca bulabilir.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/kpss-sartsiz-yeni-kamu-memur-alimi-basvuru-kilavuzu-yayimlandi-2479h

Karadeniz Teknik Üniversitesi 10 memur alımı

Karadeniz Teknik Üniversitesi KTÜ bünyesinde Trabzon ili için mülakatsız ve ikamet şartsız olmak üzere 10 kamu personeli alımı yapılıyor. Başvurular Büro Personeli, Sağlık Fizikçisi, Teknisyen, Destek Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Veteriner, Psikolog alımı kadrolarına olacak. Adaylar 12 Ocak 2024 tarihi dahil gerekli başvuru iş ve işlemlerini tamamlayabileceklerdir.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/kamu-personeli-lise-onlisans-lisans-memur-alimi-basvuru-ekrani-2480h

Emniyet Genel Müdürlüğü 38 memur alımı

Emniyet Genel Müdürlüğü EGM tarafından 19 şehir için 38 kamu personeli alımı yapılıyor. Başvuru iş ve işlemleri online olarak 12 Ocak 2024 tarihi dahil yapılabilecektir. KPSS 70 puan şartı olan ilan için 40 yaş adaylar başvuru yapabilmektedir. Hizmetli alımına dair tüm detayları hemen kamu personeli alımı internet sitemizden inceleyebilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/egm-kadrolu-memur-alimi-basvuru-ekrani-acildi-19-sehir-kontenjanlar-2499h

Diyanet İşleri Başkanlığı 7 memur alımı

Diyanet İşleri Başkanlığı DİB tarafından 7 kamu personeli alımı başvuruları alınıyor. Mühendis kadroları için başvurular 12 Ocak 2024 tarihi dahil yapılabilecektir. Adaylardan KPSS'den en az 70 isteniyor. Başvurularda Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Sistemleri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği mezuniyeti istenmektedir.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/baskanlik-aciktan-kadrolu-4b-devlet-memuru-alimi-online-basvurulari-2525h

Bolu İl Özel İdaresi 4 memur alımı

Bolu İl Özel İdaresi tarafından 4 kamu personeli alımı başvuruları alınıyor. KPSS'den en az 70 puan şartı ile mühendis kadroları için süreç tamamlanacak. 12 Ocak 2024'e kadar başvurular yapılabilir. Adaylar postayla, şahsen ya da e-mail adresine online başvuru yapabilirler.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/il-ozel-idaresine-yeni-kamu-personeli-alimi-basliyor-8-derece-kadro-2526h

Özalp Belediyesi 4 memur alımı

Van ili için Özalp Belediyesi bünyesinde farklı 3 ünvanda kamu personeli alımı sona eriyor. 12 Ocak'a kadar adaylar başvuru yapabilir. Mühendis alımı, muhasebeci alımı ile zabıta memuru alımına dair tüm detayları ve süreci hemen kamu personeli alımı internet sitemizden inceleyebilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/gundem/kamuya-yeni-zabita-memuru-muhasebeci-muhendis-alimi-yarin-basliyor-2540h

Bahşılı Belediyesi 5 memur alımı

Bahşılı Belediyesi bünyesinde 5 kamu personeli alımı başvuruları alınıyor. KPSS 55 puanla adaylar başvuru yapabiliyor. Adaylar 12 Şubat'a kadar başvurularını yapabileceklerdir. Başvurular koruma ve güvenlik görevlisi alımı kadroları için olacak. Diğer tüm detaylara ayrıca kamu personeli alımı internet sitemizden erişim sağlayabilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/kilavuz-yayimlandi-2024-yili-kpss-55-koruma-guvenlik-personeli-alimi-2106h

Dernekpazarı Belediyesi 3 memur alımı

Dernekpazarı Belediyesi bünyesinde 3 farklı ünvanda 3 kamu personeli alımı başvuruları alınıyor. Adaylar 12 Ocak 2024'e kadar başvuru iş ve işlemlerini yapabileceklerdir. Başvurularda KPSS'den en az 60 ve üzeri puan isteniyor. Mühendis alımı, tekniker alımı ile memur alımına dair tüm detayları hemen kamu personeli alımı internet sitemizden inceleyebilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/2024-memur-alimi-aciklandi-kpss-60-ikamet-sartsiz-basvuru-2138h

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum