Kamuya İlk Defa Atanmak Üzere Memur Alımı! 6 Kurum Bu Hafta Başlıyor

Kamu kurum ve kuruluşlarına ilk defa atanmak üzere kadrolu memur alımı başvuruları bu hafta başlıyor. 6 kuruma memur alımı başvuruları, süreç ve tüm detaylar bu haberimizde.

Bozköy Belediyesi 1 memur alımı, Kadınhanı Belediyesi 6 memur alımı, Yenişehir Belediyesi 2 memur alımı, TİKA 10 memur alımı, Ahmetpaşa Belediyesi 1 memur alımı, SGK 100 memur alımı olmak üzere 6 kamu kurumu bünyesinde kadrolu memur alımı başvuruları kapsamında süreç bu hafta alınacak.

Bozköy Belediyesi 1 memur alımı

Bozköy Belediyesi bünyesinde kadrolu 1 mühendis alımı yapılacak. Adayların başvuru için harita mühendisliğinden mezun olması gerekiyor. Başvurular 25 Aralık ile 27 Aralık 2023 tarihleri arasında şahsen, postayla ya da e-postayla online olarak yapılabilecek. KPSS 75 puan şartı var.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/kamuya-ilk-defa-atanmak-uzere-8-derece-kadrolu-memur-alimi-aciklandi-2014h

Kadınhanı Belediyesi 6 memur alımı

Kadınhanı Belediyesi bünyesinde kadrolu 6 kamu personeli alımı yarın başllıyor. Adaylar Peyzaj Mimarı, Mimar, Tekniker, Mühendis ünvanlarındakp kadrolar için ikamet şartsız başvuru yapabiliyor. KPSS 80 puan şartları yer alıyor. Başvurular 25 Aralık ile 29 Aralık 2023 tarihleri arasında olacak.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/kamuya-ilk-defa-atanmak-uzere-aralik-ayi-memur-alimi-aciklandi-2068h

Yenişehir Belediyesi 2 memur alımı

Yenişehir Belediyesi tarafından kadrolu memur alımı başvuruları alınacak. 1 mühendis ve 1 sosyal çalışmacı alımına başvurular 25 Aralık ile 29 Aralık 2023 tarihleri arasında yapılabilecek. KPSS 70 puan şartları ile başvuru yapılabiliyor. Adaylar şahsen, postayla ya da e-mail ile online oalrak başvuru yapabileceklerdir.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/kamuya-ilk-defa-atanmak-uzere-2-bransta-memur-alimi-aciklandi-1926h

TİKA 10 memur alımı

TİKA Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı tarafından 2 memur alımı yapılacak. 2 Uluslararası İlişkiler, 2 Hukuk, 1 İktisat, 1 Maliye, 1 Kamu Yönetimi, 1 Elektrik-Elektronik Mühendisliği, 1 Ziraat Mühendisliği, 1 Makine Mühendisliği alanlarında GİH sınıfı kadrolu memur alımı başlıyor. 10 kadro için başvurular 25 Aralık ile 5 Ocak 2024 tarihleri arasında olacak.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/ortalama-39-000-lira-maasla-kadrolu-yeni-memur-alimi-bugun-aciklandi-2309h

Ahmetpaşa Belediyesi 1 memur alımı

Ahmetpaşa Belediyesi tarafından kadrolu 1 devlet mmeuru alımı yapılacak. Adaylar GİH sınıfı 9. derece bilgisayar işletmeni kadrosuna başvuru için KPSS 55 almaları yeterli. Süreç 27 Aralık ile 29 Aralık 2023 tarihleri arasında olacak. Başvurular şahsen, postayla ya da e-postayla olabilecek.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/kpss-55-yeni-kamu-memur-alimi-aciklandi-ikamet-sartsiz-basvuru-2035h

SGK 100 memur alımı

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK tarafından kadrolu 100 memur alımı başvuruları alınacak. Başvurular 25 Aralık 2023 Pazartesi ile 5 Ocak 2024 tarihleri arasında online olarak yapılabilecek. Adaylar başvurularda Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı kadrosuna tercih yapabilmesi için hukuk, siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat, işletme fakülte, yüksekokul ya da bu fakültelerin sosyal hizmetler bölümlerinden mezun olması gerekiyor. KPSS 70 puan şartı var.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/sosyal-guvenlik-kurumu-kadrolu-100-memur-alimi-bugun-aciklandi-2344h

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sınavlar Haberleri