Kamu Kurumlarına Açıktan Yeni Memur Alımı Başvuruları Yarın Başlıyor

Kamu Kurumlarına Açıktan Yeni Memur Alımı Başvuruları Yarın Başlıyor

Kamu kurum ve kuruluşlarına sözleşmeli ve kadrolu olmak üzere açıktan yeni memur alımı başvuruları bu Pazartesi başlıyor. Kamu personeli memur alımı tüm detayları ve süreci bu yazımızda.

Efeler Belediyesi kadrolu memur alımı, Adalar Belediye kadrolu memur alımı, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü kadrolu memur alımı ile Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı TİKA sözleşmeli memur alımı başvuruları 20 Kasım 2023 Pazartesi başlıyor. Tüm süreçleri ve şartları bu yazımızda KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık.

Efeler Belediyesi 4 memur alımı

Efeler Belediyesi bünyesinde yeni kadrolara 4 kamu personeli alımı başvuruları bu Pazartesi başlıyor. Adaylar 20-22 Kasım 2023 tarihlerinde başvuru yapabileceklerdir. Şehir Plancısı, Mühendis ve Ekonomist kadroları için başvuru var. Başvurularda KPSS 60 puan şartı var. Hemen kamu personeli alımı internet sitemizde tüm diğer hususlara erişim sağlayabilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/gundem/kamuya-aciktan-3-bransta-devlet-memuru-alimi-yapilacak-kpss-60-1827h

Adalar Belediye 11 memur alımı

Adalar Belediye tarafından farklı ünvanlarda olmak üzere kadrolu yeni memur alımları yapılacak. DÜz memur, mimar, mühendis, veteriner ve zabıta memuru alımı için kadrolar yer alıyor. Gerekli başvurular 20-24 Kasım 2023 tarihlerinde olacak. Başvurularda KPSS'den en az 70 almak gerekmektedir. GİH sınıfı 8 ve 10. derece kadrolara atanmak için gerekli tüm diğer hususları kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/8-ve-10-derece-aciktan-devlet-memuru-alimi-basvurulari-aciklandi-1535h

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü 10 memur alımı

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından 10 kamu personeli alımı başvuruları alınacak. Başvurularda KPSS 60 puan şartı var. Düz memur ile veznedar alımı için başvurular 20-24 Kasım 2023 tarihlerinde olacak. Başvurulkara dair tüm hususları hemen kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/kamuya-aciktan-duz-memur-veznedar-alimi-yeni-ilan-bugun-aciklandi-1667h

TİKA 2 memur alımı

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı TİKA bünyesinde KPSS şartsız olmak üzere sözleşmeli memur alımı yapılacak. Başvurular 20 Kasım ile 15 Aralık tarihlerinde olacak. Adaylar sistem ağ uzmanı ile güvenlik uzmanı kadrolarına başvuru yapabilecek. Başvuru tüm hususlarını hemen kamu personeli alımı internet sitemizden ayrıca inceleyebilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/kilavuz-bugun-yayimlandi-kpss-sartsiz-yeni-kamu-personeli-alimi-1917h

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.