8 Kamu Kurumuna Kadrolu-Sözleşmeli Memur Alımları Bugün Başladı

8 Kamu Kurumuna Kadrolu-Sözleşmeli Memur Alımları Bugün Başladı

Şehitkamil, Muğla Büyükşehir, Meram, Kahramanmaraş Büyükşehir, Karatay, Kadıköy Belediyeleri ile Milli Eğitim Bakanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumuna 253 memur alımı yapılacak.

Şehitkamil Belediyesi 35 memur alımı, Sosyal Güvenlik Kurumu 75 memur alımı, Muğla Büyükşehir Belediyesi 75 memur alımı, Meram Belediyesi 10 memur alımı, Milli Eğitim Bakanlığı 21 memur alımı, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 12 memur alımı, Karatay Belediyesi 10 memur alımı, Kadıköy Belediyesi 15 memur alımı olmak üzere 8 kurum için yeni 253 memur alımı bu Pazartesi “4 Aralık 2023” itibarıyla başlıyor.

Kadıköy Belediyesi 15 memur alımı

Kadıköy Belediyesine kadrolu 15 zabıta alımı yapılacak. KPSS 70 puan şartı var. Lisans ve önlisans mezunları 7 ile 9. derece kadrolu memur alımına başvurularını 4-12 Aralık 2023 tarihleri arasında yapabileceklerdir. Başvurular şahsen Belediye İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne boy ve kilo ölçümü ile birlikte yapılabilecektir.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/kamuya-yeni-7-9-dereceler-zabita-memuru-alimi-ilani-aciklandi-1732h

Karatay Belediyesi 10 memur alımı

Karatay Belediyesi tarafından kadrolu 10 zabıta memuru alımı başvuruları 4-8 Aralık 2023 tarihleri arasında olacak. Adaylardan KPSS 70 puan şartı isteniyor. Zabıta memuru alımları ilgili lisans ve önlisans bölümlerinden mezun olmak şartı aranıyor. Adaylar başvurularını 7 ile 10. derece kadrolara şahsen başvuru şeklinde Karatay Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne yapabileceklerdir.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/ikamet-sartsiz-yeni-devlet-personeli-alimi-ilani-bugun-aciklandi-1784h

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 12 memur alımı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kadrolu 12 zabıta memuru alımı yapılacak. 7, 9 ve 10. derece kadrolara başvurular 4-12 Aralık 2023 tarihleri arasında olacak. Adayların KPSS 70 puan alma şartı var. Başvuru için herhangi lisans ve diğer ilgili lisans bölümlerinden mezun olmak şartları var. Zabıta alımı şahsen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına yapılabilecektir.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/kamuya-gih-7-9-10-derece-ilk-defa-atanmak-uzere-yeni-zabita-alimi-1783h

Milli Eğitim Bakanlığı 21 memur alımı

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde yüksek maaşlarla 21 kamu personeli alımı yarın başlıyor. Adaylar 4-8 Aralık 2023 tarihlerinde başvuru yapabileceklerdir. Online olarak KPSS şartı olmadan da adaylar başvuru yapabilecek.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/milli-egitim-bakanligi-kpss-sartsiz-yeni-memur-alimi-aciklandi-2087h

Meram Belediyesi 10 memur alımı

Meram Belediyesi bünyesinde kadrolu 10 memur alımı yapılacak. Başvurularda adaylardan KPSS 70 puan istenmektedir. Öte yandan ilgili önlisans mezunları 4-8 Aralık 2023 tarihleri arasında başvuru yapabileceklerdir. Başvurular için süreç şahsen olacak. Adaylar Meram Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne başvuru yapabileceklerdir.

https://kamupersonelialimi.com/isci-ilanlari/gih-8-9-derece-kamu-personel-alimi-basvurulari-alinacak-ikamet-sartsiz-1824h

Muğla Büyükşehir Belediyesi 75 memur alımı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından kadrolu itfaiyeci ve zabıta alımı başlıyor. Adaylar 4-7 Aralık 2023 tarihlerinde şahsen İtfaiye Dairesi Başkanlığı içinde yer alan İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğüne başvurularını yapabileceklerdir. KPSS 60 puan istenen 15 zabıta memuru alımı ile 60 itfaiye eri alımı için atamalar 9 ve 10. derece kadrolara olacak. İlgili önlisans ve lisans bölümleri başvurabilir.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/yeni-75-itfaiye-eri-ve-zabita-memuru-alimi-aciklandi-kpss-50-60-1806h

Sosyal Güvenlik Kurumu 75 memur alımı

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK tarafından kadrolu 75 memur alımı başvuruları yarın başlıyor. Adaylar 4 Aralık ile 20 Aralık 2023 tarihleri arasında yapabileceklerdir. KPSS 70 puan şartı var. Adayların ilgili lisans bölümlerinden mezun olması gerekiyor. Başvurlar online olarak e-Devlet şifreleri ile yapılabilecektir.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/sosyal-guvenlik-kurumu-kadrolu-75-yeni-memur-alimi-bugun-aciklandi-2173h

Şehitkamil Belediyesi 35 memur alımı

Şehitkamil Belediye tarafından 35 zabıta memuru alımı yapılacak. Başvurular şahsen olmak üzere 4-8 Aralık 2023 tarihlerinde olacak. Başvurularda KPSS 50 puan yeterli. Adayların ilgili önlisans ve lisans bölümlerinden mezun olması isteniyor. Kadın ve erkek adaylar ikamet şartsız olmak üzere Şehitkamil Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü adresine başvurabilirler.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/kpss-50-puanla-basvurulabilecek-gih-sinifi-kadrolu-yeni-zabita-alimi-1747h

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.