SGK MEB Maliye Bakanlığı 4 Belediye 3 Üniversite 394 Memur Alımı

SGK MEB Maliye Bakanlığı 4 Belediye 3 Üniversite 394 Memur Alımı

Şehitkamil, Muğla Büyükşehir, Meram, Karatay Belediyeleri, Sosyal Güvenlik Kurumu, Sakarya Uygulamalı Bilimler, Hacettepe, Gaziantep Üniversiteleri, MEB ile Hazine ve Maliye Bakanlığı memur alımları.

Şehitkamil Belediyesi 35 memur alımı, Sosyal Güvenlik Kurumu 25 memur alımı, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi 49 memur alımı, Muğla Büyükşehir Belediyesi 75 memur alımı, Meram Belediyesi 10 memur alımı, Milli Eğitim Bakanlığı 21 memur alımı, Karatay Belediyesi 10 memur alımı, Hazine ve Maliye Bakanlığı 10 memur alımı, Hacettepe Üniversitesi 2 memur alımı, Gaziantep Üniversitesi 157 memur alımı başvuruları alınıyor. İşte detaylar.

Gaziantep Üniversitesi 157 memur alımı

Gaziantep Üniversitesi tarafından farklı ünvanlarda 155 kamu personeli alımı yapılıyor. Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Büro Personeli, Teknisyen, Tekniker, Sağlık Teknikeri, Destek Personeli (Şoför), Destek Personeli (Hastabakıcı/Temizlik Hizmetleri), Destek Personeli ( Temizlik Hizmetleri), Destek Personeli (Hastabakıcı), Hemşire alımı yapılıyor. Başvurular 8 Aralık 2023'e kadar olacak. Adaylar diğer gerekli tüm bilgileri hemen kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz.

Gaziantep Üniversitesi tarafından 2 proje personeli alımı yapılacak. Sözleşmeli proje alımı için KPSS şartı yok. Gerekli diğer tüm hususları kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz. Başvurular 8 Aralık 2023'e kadar olacak.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/lise-onlisans-lisans-155-kamu-hastane-personel-alimi-bugun-aciklandi-2094h

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/kamuya-kpss-sartsiz-sozlesmeli-personel-alimi-guncel-basvuru-basladi-2113h

Hacettepe Üniversitesi 2 memur alımı

Hacettepe Üniversitesi tarafından sözleşmeli ve KSPS şartsız yeni 2 memur alımı yapılacak. Kamu personeli alımı sözleşmeli bilişim kadrolarına olacak. Adaylar 8 Aralık'a kadar başvuru iş ve işlemlerini yapabilirler.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/kpss-sartsiz-yeni-kamu-personeli-alimi-basvuru-kilavuzu-bugun-aciklandi-2098h

Hazine ve Maliye Bakanlığı 10 memur alımı

Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde kadrolu 10 müfettiş yardımcısı alımı için 30 bin 686 lira net maaş verilecek. Adaylarıdan KPSS 80 puan isteniyor. Başvurular 8 Aralık'a kadar devam edecektir.

https://kamupersonelialimi.com/gundem/maliye-bakanligi-30-586-lira-net-maasla-memur-alimi-basvuru-ekrani-2169h

Karatay Belediyesi 10 memur alımı

Karatay Belediyesi tarafından kadrolu 10 zabıta memuru alımı yapılacak. Başvurular 7 ve 10. derece kadrolara olacak. Adaylardan ikamet şartı aranmıyor. Başvurular 8 Aralık 2023 tarihi dahil yapılabilir.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/ikamet-sartsiz-yeni-devlet-personeli-alimi-ilani-bugun-aciklandi-1784h

Milli Eğitim Bakanlığı 21 memur alımı

Milli Eğitim Bakanlığı MEB tarafından 2023 yılı 21 kamu personeneli alımı açıklandı. KPSS şartı olmadan adaylar başvuru yapabiliyor. Memur personel alımı için başvurular online olacak. Adaylar 8 Aralık 2023 dahil olmak üzere başvuru yapabilir. Diğer tüm detayları hemen kamu personeli alımı internet sitemizde ayrıca inceleyebilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/gundem/meb-yuksek-maaslarla-kpss-sartsiz-memur-alimi-bu-pazartesi-basliyor-2184h

Meram Belediyesi 10 memur alımı

Meram Belediye Başkanlığı tarafından 8 ve 9. derece kadrolar için 10 zabıta memuru alımı yapılacak. KPSS 70 puan şartı ile başvuru yapabileceklerdir. Adaylar başvurularını 8 Aralık 2023 tarihine kadar yapabileceklerdir. Tüm diğer hususları hemen kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/isci-ilanlari/gih-8-9-derece-kamu-personel-alimi-basvurulari-alinacak-ikamet-sartsiz-1824h

Muğla Büyükşehir Belediyesi 75 memur alımı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 75 memur alımı başvuruları sona eriyor. Adaylar KPSS 50 ve 60 puan şartları ile farklı derece kadrolara atama yapılacak. Başvuru iş ve işlemleri 8 Aralık 2023 tarihine kadar olacak.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/yeni-75-itfaiye-eri-ve-zabita-memuru-alimi-aciklandi-kpss-50-60-1806h

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi 49 memur alımı

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi tarafından 49 kamu personeli alımı için başvurular sona eriyor. Adaylar KPSS puanı ile mülakatsız olarak atanacaklardır. Başvuru için büro personeli, tekniker, koruma ve güvenlik görevlisi, destek personeli kadrolarına atama yapılacak. Başvurular 8 Aralık 2023 dahil olmak üzere yapılabilir.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/kpss-60-mulakatsiz-sozlesmeli-yeni-kamu-memur-alimi-yayimlandi-2105h

Sosyal Güvenlik Kurumu 25 memur alımı

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK tarafından 25 kamu personeli alımı başvuruları alınıyor. KPSS 80 puan şartı var. Başvurular 8 Kasım 2023 tarihine kadar yapılabilecektir. Başvuru iş ve işlemleri online olarak. Tüm diğer hususları kamu personeli alımı internet sitemizden hemen inceleyebilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/sinavlar/sosyal-guvenlik-kurumuna-kadrolu-memur-alimi-basvuru-ekrani-acildi-2128h

Şehitkamil Belediyesi 35 memur alımı

Şehitkamil Belediye Başkanlığı tarafından 35 kamu personeli alımı başvuruları tamamlanıyor. Zabıta memuru alımları GİH sınıfı 8. derece kadrolara olacak. İlgili lisans ve önlisans mezunları başvuru yapabilir. Tüm diğer hususları 8 Aralık 2023 tarihi dahil olmak üzere başvuru son gününe kadar kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/kpss-50-puanla-basvurulabilecek-gih-sinifi-kadrolu-yeni-zabita-alimi-1747h

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.