7 Kuruma Sözleşmeli-Kadrolu Memur Personel Alımları Bugün Başladı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu, Adana Büyükşehir Belediyesi, Beylikdüzü Belediyesi, Güzelbahçe Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Seyhan Belediyesi için memur alımları başlıyor. İşte gerekli tüm detaylar.

Adana Büyükşehir Belediyesi 30, Beylikdüzü Belediyesi 10, Güzelbahçe Belediyesi 11, Hazine ve Maliye Bakanlığı 10, İzmir Büyükşehir Belediyesi 109, Seyhan Belediyesi 20, Sosyal Güvenlik Kurumu 25 memur alımı olmak üzere 7 kamu kurumuna başvurular 27 Kasım’da başlıyor. İşte KAMU PERSONELİ ALIMI olarak tüm detayları hazırladığımız haberimizden önemli detaylar.

Adana Büyükşehir Belediyesi 30 memur alımı

Adana Büyükşehir Belediye bünyesinde kadrolu 30 zabıta memuru alımı yapılacak. Başvurular 27 Kasım ile 1 Aralık 2023 tarihlerinde olacak. 8 ve 9. derece kadrolar için KPSS en az 60 yeterli. Diğer tüm detaylar kamu personeli alımı internet sitemizde.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/kpss-60-yeni-zabita-memuru-alimlari-aciklandi-gih-8-9-derece-1684h

Beylikdüzü Belediyesi 10 memur alımı

Beylikdüzü Belediye tarafından 10 VHKİ alımı yapılacak. Başvurular 27 Kasım ile 1 Aralık 2023 tarihlerinde olacak. GİH sınıfı 9. derece Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımı için KPSS 80 ve üzeri puan gerekiyor. Lisans Maliye, İktisat, Muhasebe mezunu olmak gerkiyor. Tüm diğer şartlar ve koşullar için kamu personeli alımı sayfalarımızı inceleyebilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/sinavlar/gih-sinifi-9-derece-kadrolu-vhki-memur-alimi-aciklandi-ikamet-yok-1647h

Güzelbahçe Belediyesi 11 memur alımı

Güzelbahçe Belediye tarafından farklı ünvanlarda 11 memur alımı için süreç başlıyor. Adaylar 27 Kasım 1 Aralık'ta başvuru yapabilecektir. Mimar, Peyzaj Mimarı, Mühendis, Muhasebeci, Tahsildar, Zabıta Memuru branşlarında kadrolar için başvurularda KPSS 60 ve 70 isteniyor. Diğer tüm hususlar için kamu personeli alımı internet sitemizi inceleyebilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/6-farkli-unvanda-aciktan-devlet-memuru-alimi-yeni-ilan-aciklandi-1601h

Hazine ve Maliye Bakanlığı 10 memur alımı

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından kadrolu 10 hazine ve maliye müfettiş yardımcısı alımı yapılacak. Başvurularda adayların lisans iktisat, siyasal bilgiler, işletme, iktisadi ve idarî bilimler fakültesi mezunu olması yeterlidir. KPSS'den en az 80 ve üzeri puan isteniyor. Adaylar 27 Kasım ile 8 Aralık 2023 tarihlerinde başvuru yapabilecek. Diğer gerekli tüm bilgiler kamu personeli alımı internet sitemizde.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/hazine-ve-maliye-bakanligi-kadrolu-memur-alimi-bugun-aciklandi-1946h

İzmir Büyükşehir Belediyesi 109 memur alımı

İzmir Büyükşehir Belediye bünyesinde kadrolu zabıta memuru ile itfaiye eri alımı yapılacak. 69 itfaiye eri alımı ile 40 zabıta memuru alımı GİH 10 ve 11. derece kadrolara olacak. Başvurular 27 Kasım ile 1 Aralık 2023 tarihlerinde olacak. Adaylar diğer şartlara ve tüm detaylara kamu personeli alımı internet sitemizden erişim sağlayabilir.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/buyuksehir-belediyesi-aciktan-109-itfaiyeci-zabita-alimi-aciklandi-1652h

Seyhan Belediyesi 20 memur alımı

Seyhan Belediyesi tarafından kadrolu 20 kamu personeli alımı yapılacak. Adaylar başvurularını GİH sınıfı 9 ve 10. derece zabıta memuru kadroları için yapacak. Süreç 27 Kasım ile 1 Aralık 2023 tarihleri arasında olacak. Başvuru için KPSS 65 yeterlidir. Diğer tüm koşullar ve şartlar kamu personeli alımı internet sitemizde yer alıyor.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/gih-9-10-derece-yeni-zabita-memuru-alimi-bugun-aciklandi-ikamet-yok-1736h

Sosyal Güvenlik Kurumu 25 memur alımı

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK tarafından kadrolu 25 memur alımı başvuruları alınacak. Adaylar 27 Kasım ile 8 Aralık 2023 tarihlerinde başvuru yapabileceklerdir. Başvurularda KPSS en az 80 gerekli. Adayların hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadî ve idarî bilimler, tıp, diş hekimliği, eczacılık fakültelerinden veya sosyal hizmetler, sağlık idaresi veya sağlık yönetimi, matematik, istatistik, aktüerya, bankacılık, sigortacılık, işletme mühendisliği, endüstri mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği, bilgisayar mühendisliği bölümlerinden birinden mezun olması gerekiyor. Diğer tüm detaylara kamu personeli alımı internet sitemizden erişim sağlayabilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/gundem/sosyal-guvenlik-kurumu-sgk-2023-yili-kadrolu-memur-alimi-yapacak-2046h

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri