10 Kamu Kurumu Memur ve İşçi Alımları Bugün Başladı! Tüm Kontenjanlar

Tenmak, Şeker Fabrikaları, SEDDK, Mersin Büyükşehir Belediyesi KOSGEB, Kamu İhale Kurumu, Gökçesu Belediyesi, EGM, Dikili ile Amasra Belediyesi memur alımları yarın başlıyor.

Şeker Fabrikaları 115 işçi alımı, Mersin Büyükşehir Belediye 50 memur alımı, SEDDK 20 memur alımı, KOSGEB 8 memur alımı, Kamu İhale Kurumu 15 memur alımı, Tenmak 2 memur alımı, Gökçesu Belediyesi 1 memur alımı, Emniyet Genel Müdürlüğü 3 memur alımı, Dikili Belediye 4 memur alımı, Amasra Belediyesi 2 memur alımı başvuruları 6 Kasım 2023 Pazartesi başlıyor. İşte kurumlara bazında tüm kontenjanlar ve detaylar.

Amasra Belediyesi 2 memur alımı

Amasra Belediyesi bünyesinde kadrolu 2 zabıta memuru alımı yapılacak. KPSS 60 puanla başvurular alınacak. Başvurularda ilgili lisans mezunu olmak şartlarının yanı sıra boy, enliyet vb. hususlar da yer alıyor. Süreç 6-10 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Diğer tüm hususları ayrıca kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/gundem/kpss-60-kadrolu-devlet-memuru-alimi-kasim-ayi-basvurulari-alinacak-1835h

Dikili Belediye 4 memur alımı

Dikili Belediye bünyesinde kadrolu 4 tahsildar ile zabıta memuru alımı yapılacak. En az B sınıfı ehliyet ile KPSS 70 puan şart var. Başvuru iş ve işlemleri 6-10 Kasım 2023 tairhlerinde olacak. Diğer gerekli tüm bilgileri hemen kamu personeli alımı internet sitemizde ayrıca bulabilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/kamuya-ilk-defa-atanmak-uzere-yeni-memur-alimi-aciklandi-ikamet-yok-1465h

Emniyet Genel Müdürlüğü 3 memur alımı

Emniyet Genel Müdürlüğü EGM bünyesinde 2023/2 atamaları kapsamında 3 yeni memur alımı yapılıyor. KPSS 60 puanla olmak üzere hemşire alımı için süreç 6-10 Kasım 2023 tarihlerinde olacak. Başvuru için gerekli diğer tüm hususları ayrıca kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/emniyet-genel-mudurlugu-20232-kadrolu-memur-alimi-bugun-aciklandi-1807h

Gökçesu Belediye 1 memur alımı

Gökçesu Belediye bünyesinde kadrolu 8. derece 1 mühendis alımı için süreç yarın başlıyor. Adaylar KPSS 60 puanla başvurabilecektir. Süreç 6-10 Kasım 2023 tarihleri arasında olacak. Diğer tüm hususları ayrıca kamu personeli alımı internet sitemizde inceleyebilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/ilk-defa-atanmak-uzere-kamu-memur-alimi-yeni-ilan-bugun-aciklandi-1502h

Kamu İhale Kurumu 15 memur alımı

Kamu İhale Kurumu bünyesinde yeni 15 memur alımı için başvurular yarın başlıyor. Adayların KPSS'den en az 70 alması yeterlidir. 4 Hukuk Fakültesi, 4 İktisat, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri, 7 İnşaat Mühendisliği alanından başvurular 6 Kasım ile 17 Kasım 2023 tarihleri arasında olacak. Gerekli diüer bilgilere hemen kamu personeli alımı internet sayfamızdan erişim sağlayabilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/3-gruptan-yeni-kamu-personeli-alimi-basvuru-kilavuzu-yayimlandi-1867h

KOSGEB 8 memur alımı

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı KOSGEB tarafından KPSS şartsız memur alımı başlıyor. Sözleşmeli bilişim personeli alımı için başvurular 6-17 Kasım 2023 tarihi itibarıyla sona erecektir. Başvurular online olarak e-Devlet'te yapılacak. TÜm diğer şartlara kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/kosgeb-cok-yuksek-maaslarla-kpss-sartsiz-memur-alimi-yapacak-1727h

Mersin Büyükşehir Belediye 50 memur alımı

Mersin Büyükşehir Belediye bünyesinde 50 kamu personeli itfaiyeci alımı yapılıyor. Başvurularda KPSS 60 puan yeterli. Lise ve önlisans adayların başvuru yapabileceği kadrolar için süreç 6-10 Kasım 2023 tarihlerinde olacak. Hemen kamu personeli alımı internet sitemizde gerekli tüm detaylara erişim sağlayabilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/lise-onlisans-50-itfaiyeci-alimi-basvurusu-aciklandi-ikamet-sarti-yok-1573h

SEDDK 20 memur alımı

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu SEDDK bünyeisnde 20 sigortacılık uzman yardımcısı alımı başvuruları alınacak. Adaylar başvurularını 6 Kasım ile 20 Kasım 2023 tarihleri arasında yapabileceklerdir. Başvurularda KPSS 75 puan şartı var. Gerekli diğer tüm şartlara ve bilgilere hemen kamu personeli alımı internet sitemizden erişim sağlayabilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/kamu-kurumu-yeni-meslek-personeli-alimi-aciklandi-2-alan-basvuru-1855h

Şeker Fabrikaları 115 işçi alımı

Şeker Fabrikalarına 115 kamu işçi alımı yapılacak. Başvurular için süreç yarın başlıyor. Farklı ünvanlarda tekniker, teknisyen, işçi ve operatör personel alımları yapılacak. Başvurular 6-10 Kasım 2023 tarihleri arasında İŞKUR aracılığıyla olacak. Gerekli tüm hususlara ayrıca kamu personeli alımı internet sitemizden ulaşabilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/gundem/seker-fabrikalarina-115-isci-alimi-aciklandi-branslar-kontenjanlar-1885h

Tenmak 2 memur alımı

Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu TENMAK tarafından 2 kamu personeli alımı başvuruları yarın başlıyor. Adaylar 2 asli personel alımı için başvurularını 6-10 Kasım 2023 tarihlerinde yapabileceklerdir. Tüm şartları ve detayları hemen kamu personeli alımı internet sayfalarımızda bulabilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/kamu-kurumu-guncel-memur-alimi-kasim-ayi-basvurulari-aciklandi-1817h

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri